krouťák výkon a lamda viz graf.
(PRO LITEHO- tak jak dopadl tvuj rozvodák už bylo na čase že.)

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. lambda odpojena? nebo ponechána??? a bez commandera jen s ladakama a kn jsi to nenechal měrit? kdes kupoval pwcmd? a za kolik? ze těch kobyl tam ale mas!! Kluci z raazu odvedli asi dobrou praci na laufech...
 lambda odpojena? nebo ponechána??? a bez commandera jen s ladakama a kn jsi to nenechal měrit? kdes kupoval pwcmd? a za kolik? ze těch kobyl tam ale mas!! Kluci z raazu odvedli asi dobrou praci na laufech... 

A hned bych si k tomu ten PWCMD koupil taky
 A hned bych si k tomu ten PWCMD koupil taky , petr tomu rozumí, je to machr
, petr tomu rozumí, je to machr   . Jo můj rozvoďák při 20kkm vytahanej jak gumy  od starejch tepláků, cinkání přestalo a motor se sklidnil a není to takovej vibrátor
. Jo můj rozvoďák při 20kkm vytahanej jak gumy  od starejch tepláků, cinkání přestalo a motor se sklidnil a není to takovej vibrátor   

. Prědtím sem jezdil s ladákama a kn filtrem asi rok a ze by to mohlo motoru škodit jsem vubec nevedel a ani mne to nenapadlo.
 . Prědtím sem jezdil s ladákama a kn filtrem asi rok a ze by to mohlo motoru škodit jsem vubec nevedel a ani mne to nenapadlo. 

jen se chci zeptat, dokážu powercommander zapojit a nastavit sám, nebo je to náročná operace?
 jen se chci zeptat, dokážu powercommander zapojit a nastavit sám, nebo je to náročná operace?
Sundas bocni plasty, levej podsedlak a povolis sroub na nadrzi. Nadrz staci jen troshu prizvednout, neni nutny ji celou sundavat.vitaminc píše:já mám zase jen KNko,ale po výplatě plánuju pořízení zbývajících dvoujen se chci zeptat, dokážu powercommander zapojit a nastavit sám, nebo je to náročná operace?

Dík
  Dík . Fakt to má těch deset koní na vrh. Investice 20tis ale stojí za to..Motorka fakt ožije, v originálu je taková přichciplá, udušená,jako kdyby jí někdo držel za koule...
 . Fakt to má těch deset koní na vrh. Investice 20tis ale stojí za to..Motorka fakt ožije, v originálu je taková přichciplá, udušená,jako kdyby jí někdo držel za koule... 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů