Motor jde do kytek..:-(
-
Motor jde do kytek..:-(
Zdravim,stala se mi taková nepříjemná věc, po najetí 20000km začalo v motoru mé XTX(2004) děsně hučet, bude to určutě nějaké ložisko,ale nevím jaké a proč.... Už jsem někde četl o tom že se pár lidem motorka rafla na klice asi při 18000km. Nevíte někdo čím to může být? Máte s tim někdo nějaké ukušenosti?(samozřejmě to nikomu nepřeju)
Díky za rady,s pozdravem Driftbiker
Díky za rady,s pozdravem Driftbiker
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor jde do kytek..:-(
motor víc vibruje? ztrácí výkon či co??
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
-
lite-> neřekl bych že víc vybruje a ztrácí výkon,jenom to děsně hučí,mam docela strach aby se to neraflo
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
hučí na volnoběh nebo když přidáváš, za studena či za tepla???
-
Na volnoběh vůbec,když je v tahu tak taky ne,ale jakmile povolim plyn tak to začne
tak to je zajímavé... jenom když povolíš z tahu to je fakt zvláštní... každopádně čeká mě příští týden 30000cí km na mé 04ce a zatím no problemo... takže ťuk ťuk ťukdriftbiker píše:Na volnoběh vůbec,když je v tahu tak taky ne,ale jakmile povolim plyn tak to začne
kontroloval jsi napnuti rozvodu?
pokud to dela jen pri povolenem plynu za jizdy, zkousel jsi to v situaci kdy bylo zadni kolo bez zateze? ve vzduchu?
pokud by to delalo pouze pri ubrani plynu, tak mi neni jasne co by ten zvuk v motoru mohlo zpusobovat..
imho neni rozumne na tom jezdit a cekat jestli se to kousne
pokud to dela jen pri povolenem plynu za jizdy, zkousel jsi to v situaci kdy bylo zadni kolo bez zateze? ve vzduchu?
pokud by to delalo pouze pri ubrani plynu, tak mi neni jasne co by ten zvuk v motoru mohlo zpusobovat..
imho neni rozumne na tom jezdit a cekat jestli se to kousne
-
Záhada vyřešena Po vyndání motoru a jeho rozebrání jsme zjistili že je klika naprosto v cajku Nezbýlo tedy nic jiného než bádat dál...nakonec se přišlo na to je spojkou,kde jsou ozubená kola a na jednom z nich se uvolnila nějaká podložka kvůli které to klepalo Takže oprava za pakatel, jestli bude skladem tak bych mohl do konce týdne vrčet
- LiTe
- Kontaktovat uživatele: