LiTe píše:Chci si vyrobit zahrádku/nosič zavazadel na víko kufru. Napadlo mě, udělat to z hlazenky, co se používá na zpevňování např. sloupků na plot atd. je to dobře ohábatelné a mohl bych to mít zadarmo. Náklady chci samo co nejnižší. Tak pokud se tím někdo zaobíral, tak mi prosím poraďte, či nějaké tipy![]()
.
Tak udělat se to dá z čehokoli.Já osobně bych preferoval trubku.Menší váha při větší tuhosti.Pokud ale máš doma hlazenku a chceš řešit cenu,tak máš vyřešeno.Největší peníz dáš ale za výrobu,ten materiál je prkotina.Cena trubky bude 25,-až 40,- za kilo.U hlazenky to bude míň.Kolik asi váží ta zahrádka????LiTe píše:Chci si vyrobit zahrádku/nosič zavazadel na víko kufru. Napadlo mě, udělat to z hlazenky, co se používá na zpevňování např. sloupků na plot atd. je to dobře ohábatelné a mohl bych to mít zadarmo. Náklady chci samo co nejnižší. Tak pokud se tím někdo zaobíral, tak mi prosím poraďte, či nějaké tipy![]()
.
No tak Lite , speciálně pro tebe jsem vyfotil mou zahrádku. Je tam i část konstrukce, takový plůtečekLiTe píše:Staříku a měl bys nějaký fotky ?![]()
Kuk...LiTe píše:Staříku a měl bys nějaký fotky ?![]()
Evolucia bude dokoncena az si kupi Tenereradas píše:Na to žes nechtěl nosič a plotnu s kufrem![]()
Tak jsem zvědav, mám takový pocit že brzi uvidíme Liteho na fotkách z rumunských nebo ukrainských polanin.![]()
Jak tu někdo psal - evoluci nezastavíš![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů