dokonce si rozšiřuji obzory, zahrál sem si na vyplétače
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
No přeci ten stopadesátejšestejtotr píše:První tři registrovaní ixkaři už jsou jasní. Kdo bude další na řadě?

Já budu mít XTXr ... a navíc ve předu budu mít jen 19"
  Já budu mít XTXr ... a navíc ve předu budu mít jen 19"  takže uplněj speciál
 takže uplněj speciál 

az na to, ze je tam budes mit 80% casu vid
 az na to, ze je tam budes mit 80% casu vid  

Ninjaman píše:Koukám jakej maj kolečka hezky vystlanej pelíšek u topení ...holt mazlíčkové
 neee.. jen v dílně bylo nezatopeno a kur.a zima, tak sem se s rozplejtáním nastěhoval do chody k radiátoru .. a pod tím hadrem je maminčin koberec, to by bylo facek kdyby tam nebyl
 neee.. jen v dílně bylo nezatopeno a kur.a zima, tak sem se s rozplejtáním nastěhoval do chody k radiátoru .. a pod tím hadrem je maminčin koberec, to by bylo facek kdyby tam nebyl   

byl used .. ale je jak novejLiTe píše:kolik koštoval excel ?
 .. 25USD .. což je směšný
 .. 25USD .. což je směšný  ale doháněj to na poště soudruzi z USA - 50USD
 ale doháněj to na poště soudruzi z USA - 50USD   
   .. dohromady lidových 1500,-
 .. dohromady lidových 1500,-

pokud někdo z prahy či středních čech bude něco potřebovat tak vřele doporučuji
  pokud někdo z prahy či středních čech bude něco potřebovat tak vřele doporučuji   

anebo to zkresluje foto ?
 anebo to zkresluje foto ?

, taky jsem se ptal ale prý s tím nejde nic dělat a neměl by to být problém
 , taky jsem se ptal ale prý s tím nejde nic dělat a neměl by to být problém  Je to tím že ten ráfek (ani jeden ale na té 19 je to vidět víc) není určený pro tuhle moto, resp. pro tyhle středy - takže ten úhel opravdu není ideální
  Je to tím že ten ráfek (ani jeden ale na té 19 je to vidět víc) není určený pro tuhle moto, resp. pro tyhle středy - takže ten úhel opravdu není ideální  

. Pokud jsou všechny dotažený a správně napnutý, nic by to dělat nemělo.. Měl jsem z toho ze začátku obavy - kdo by taky neměl, viděl jsem to prvně
. Pokud jsou všechny dotažený a správně napnutý, nic by to dělat nemělo.. Měl jsem z toho ze začátku obavy - kdo by taky neměl, viděl jsem to prvně   . Ale po roce ježdění se nic nehlo ani o milimetr a i sám ten člověk co to pletl říkal, že to ničemu nevadí...
 . Ale po roce ježdění se nic nehlo ani o milimetr a i sám ten člověk co to pletl říkal, že to ničemu nevadí... 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů