SRAZ 2011
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: SRAZ 2011
Jedu 100% hned si musim nahlasit dovolenou v praci
Bolest je bezva alespon vis ze zijes
-
- Kontaktovat uživatele:
Ajajaj, měl jsem v plánu jet, ale přes celou republiku (z Tachovska) nevím, nevím....ale uvidíme..
ahoj.přijedu určitě a je mi jedno kam jen doufám že účast bude hojná
prijel bych nejspis kamkoliv
Tak pokud mi do toho nic nevleze určitě přijedu Nejdříve se ale musím dát do kupy,trochu jsem si ustlal.Do té doby budu ale určitě ok
Pokud bude čas. Rád vás poznám .
motor v srdci
život je boj a kdo chce žít musí bojovat
život je boj a kdo chce žít musí bojovat
Pokud mi do toho něco nevleze rád pojedu také
Na XT sraz přijedu kdykoliv a kamkoliv
se mnou pocitejte take
když mě tam nebudete kamenovat za změnu značky, tak s tím srazem počítám
ucast jista kdekoliv
Pozvanka samozrejme plati pro vsechny soucasne i munile majitele XT660plesm píše:když mě tam nebudete kamenovat za změnu značky, tak s tím srazem počítám
-
Noo taky bych se rad urcite zucastnil a poznal Vás a co to udelat nekam blize do stredu republiky. Mel bych jeden typ, kde by se Vam to mohlo libit, teda pokud jste tam jeste nebyli - http://www.pekelne-doly.cz/index.html v pobliz jsou kempy kde se necha prespat a v okoli nemecka a hranic je tu spoustu peknych mist na vyjizdky at je to hrensko, podel labe, na hrebenech hor, skalní mesta, ...
-
- Kontaktovat uživatele:
To se mi líbí..Milan.Kratochvil píše:Noo taky bych se rad urcite zucastnil a poznal Vás a co to udelat nekam blize do stredu republiky. Mel bych jeden typ, kde by se Vam to mohlo libit, teda pokud jste tam jeste nebyli - http://www.pekelne-doly.cz/index.html v pobliz jsou kempy kde se necha prespat a v okoli nemecka a hranic je tu spoustu peknych mist na vyjizdky at je to hrensko, podel labe, na hrebenech hor, skalní mesta, ...
Je mi to jedno, kde se akce uskuteční. Pokud mne pustí z práce a ne jako loni, tak přijedu kamkoli po ČR. Nicméně ten tvůj návrh na lokaci někde ve středu republiky okořeněnej pekelnýma dolama mne pobavil. Jinak jsem se tam už byl podívat a nemůžu říct, že bych tam z toho byl nadšenej. Když jsem byl na srazu v Machůzkách, tak jsem byl nadšenější.
Doleštil jsem. Enduro forewer.
-
NO střed to neni ty doly, ale nam tady v okoli se to tam moc libi je tam pohoda dobry uzeny a pivo a to "okoli" severnich cech a pohranici na vyjizdky si myslim ze je nadherny. Cestuju po cele republice, a myslim ze to tady muzu prosazovat za jedny z nejhezcich mist republiky (aspon podle me)!!! Nikoho nikam nenutim, jen jsem narvrhl typ
Taky si to píšu do kalendáře velkým tučným písmem
Budu dělat vše pro to abych zas mohl přijet
Budu dělat vše pro to abych zas mohl přijet
Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/