jinak pod stan taky nejedu
 jinak pod stan taky nejedu   nechci sebou nic vláčet
 nechci sebou nic vláčet  
 jinak pod stan taky nejedu
 jinak pod stan taky nejedu   nechci sebou nic vláčet
 nechci sebou nic vláčet  
 . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. klidně můžeme hledat dál i rybník nebo jezero a hlavně nějaké místo co by vyhovovalo
 klidně můžeme hledat dál i rybník nebo jezero a hlavně nějaké místo co by vyhovovalo 
 .. jeste kdyby mohl bejt parking motorky v chatce, to by byl teprve luxus
 .. jeste kdyby mohl bejt parking motorky v chatce, to by byl teprve luxus  
 . Jinak pokud bude chtít někdo vzít batůžek, ať ho vezme.... ... ..
 . Jinak pokud bude chtít někdo vzít batůžek, ať ho vezme.... ... .. 

To jo, líbilo se mi kolem Lesonic, Jakubova a Čáslavic(super hospoda a hospodskáBurák píše:Já jsem pro jižní moravu
 ) a fakt krásné koupání v rybnících
 ) a fakt krásné koupání v rybnících  

další měsíc sem mimo hru
 další měsíc sem mimo hru   

Poslední dva víkendy vůbec a první dva možná ten druhý a už vůbec nevím, že bych tam přespal (musel bych se zaptat doma
  Poslední dva víkendy vůbec a první dva možná ten druhý a už vůbec nevím, že bych tam přespal (musel bych se zaptat doma   
   ) Kemp velkopařezitý znám, je fakt príma, ale hospoda je tam malinká dohromady s rekreantama. Je tam takový poměrně veliký "domek" asi s pěti pokoji zařízenými z roku vyskoč a tam se dá chrápat a sud nám dali i s pípou do hlavní místnosti hned vedle těch pokojů. Za domkem bylo ohniště, takže i buřty se daly.... No možná se to tam trochu změnilo, ale já jsem byl tak spokojenej na 75%. Hlavně jsem tam byl na kole a to mě málem zabilo
 ) Kemp velkopařezitý znám, je fakt príma, ale hospoda je tam malinká dohromady s rekreantama. Je tam takový poměrně veliký "domek" asi s pěti pokoji zařízenými z roku vyskoč a tam se dá chrápat a sud nám dali i s pípou do hlavní místnosti hned vedle těch pokojů. Za domkem bylo ohniště, takže i buřty se daly.... No možná se to tam trochu změnilo, ale já jsem byl tak spokojenej na 75%. Hlavně jsem tam byl na kole a to mě málem zabilo   Koupání tam myslím bylo někde dál od kempu. Já jel hlavně v pivku, takže mě voda moc nezajímala....
 Koupání tam myslím bylo někde dál od kempu. Já jel hlavně v pivku, takže mě voda moc nezajímala....Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů