.
 . Pravý kryt nejsem schopen připevnit k řidítkám. V cestě překáží pixla s brzdovkou...
 Měl jste někdo stejný problém? Jak jste to vyřešili?
 Měl jste někdo stejný problém? Jak jste to vyřešili? .
 .  Měl jste někdo stejný problém? Jak jste to vyřešili?
 Měl jste někdo stejný problém? Jak jste to vyřešili? . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. jediný co mě napadá nechat si vytočit mezikus mezi nádobku s kapalinou a koncovku hadičky... tím pádem by byla hadička jako z venku toho guardu... jestli teda zavází jen tak hadička. Pokud vadí i ten šrou... není to z toho moc poznat.. tak to mě nic nenapadá
 jediný co mě napadá nechat si vytočit mezikus mezi nádobku s kapalinou a koncovku hadičky... tím pádem by byla hadička jako z venku toho guardu... jestli teda zavází jen tak hadička. Pokud vadí i ten šrou... není to z toho moc poznat.. tak to mě nic nenapadá 

. Tak jedině ten kus vyříznout mno...
 . Tak jedině ten kus vyříznout mno...   

mám obavu že když to vyřízneš tak to strácí svůj učinek.. jeidně vyndat šroub i hadičkuRadek píše:vadí tam šroub a kus tý hadičky. Tak jedině ten kus vyříznout mno...

. Musel jsem ho ale zevnitr dlatem trochu ohlodat
 . Musel jsem ho ale zevnitr dlatem trochu ohlodat   ... Sice sem Lite nechodi, ale pres ICQ mi poradil, at se s tim neseru a poradne silou to tam rvu a ejhle, nakonec to slo
... Sice sem Lite nechodi, ale pres ICQ mi poradil, at se s tim neseru a poradne silou to tam rvu a ejhle, nakonec to slo   . Posilam fotky finalniho reseni.
 . Posilam fotky finalniho reseni. 

Krásně to páslo,skoro to vypadá, že ač je to výlisek tak co kus to originál
 Krásně to páslo,skoro to vypadá, že ač je to výlisek tak co kus to originál  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů