Jinak nerad bych abych zjistil že například E09 vepředu nedrží a proto se tam dává TKC
... 15 tkm zadní E-09Šimi píše:Nevím, ale předek mi na 09 vydrží tak 10t a zadek těch 15t, příště zkusím předek TKC 8O a zadek 09
JJ dobrá volba,budeš překvapen.....příjemně.Jen to moc nefoukejspeaker píše:Tak C-02 nazuta a na předek C-19 a o víkendu vyzkouším, očekávám od toho dost oproti E-09....![]()
Nakolik by jsi mi doporučil, vím že kluci s lechkejma dávají kolem 0,8-1 ale zase si říkám že mám celkem tlustocha a tak jsem myslel tak 1,5... a stejně zadek i předek????venca píše:JJ dobrá volba,budeš překvapen.....příjemně.Jen to moc nefoukejspeaker píše:Tak C-02 nazuta a na předek C-19 a o víkendu vyzkouším, očekávám od toho dost oproti E-09....![]()
...odhaduji tak do 50% a na silnici ještě méně.Hadislav píše:Jak je na tom C02 s zivotností v porovnání E09. Na E09 mám teď najeto necelých 5000km a už to bude chtít vyměnit. Zhruba 1000km budu mít v terénu. Pokud C02 vydrží podobnej nájezd, tak budu spokojenej.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů