JJ mohl by jsi hodit nějaká foto taky mě to dost zajímáRadek píše:A nějaká fotka by nebyla?Na to sedlo jsem vážně zvědavej jak bude vypadat v reálu
. Nějak si to na XTčku nedovedu představit.
Kryt airboxu ?
Re: Kryt airboxu ?
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- tomik
Radku musíš vydržet, na chatu se dostanu nejdřív tak za týden ale určitě to nafotim a hodim to sem. Jinak už jsem to psat v tom bolí vás zadek, kde se na něj můžeš podívat a vytvořit si své kombinace barev. 
Tomik
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tomik> no na těch stránkách už jsem byl, vytvořil jsem si tam pěkné sedlo
.. ale není nad fotku skutečného sedla na skutečné motorce 
- tomik
To už jsem nakonec stahnul, někdo mi dal jiný odkaz a nechal jsem to vypálit, ale měl jsem to za 400 kč, ne za tu vaši super cenu. Škoda
venca píše:Můžu Ti to poslat,jinak to budu pálit Litemutomik píše:Nejde mi stahnout ta šablona na ten Laser. Jestli jste to někdo dokázal, budu rád, když mi to pošlete na e- mail. Díky. Tomikviewtopic.php?f=5&t=788&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Tomik
- tomik
To byla vůbec akce na ho.... Chtěl jsem se tu s Vámi svézt z tou koupí DNA krytu a výroby rámečku - ale kluci mi napsali, že z toho sešlo, tak jsem se rozhodl,že to objednam sám za sebe a aby se mi to vyplatilo ( prachy za mezinárodní převod peněz a doprava ), tak jsem si objednal ty držáky brašen ( boční i zadní ), ješte plech pod zadní brašnu, aby se neohýbala jak rohlik a nepropálila se o výfuky a nakonec DNA kryt. Balík mi přišel na poštu, nikdo mi nedal vědět, že tam je. Přišel jsem na to náhodou, když jsem si šel vyzvednout jiný balík. Byl nepoškozený, tak jsem ho s radostí převzal a ujížděl domu. Rozbaluji balík, vyndavam věci a zjišťuju, že zásilka neni kompletní- chybí DNA kryt !!! Tak hned na net a píšu jim co se stalo a žádám je o prověření, zda nedošlo k chybě na jejich straně. Po pár dnech mi odepsali, že ano a že mi obratem zasílají bezplatně kryt. To jsem si oddechl, protože jsem si nedokázal představit, jak by se dokazovalo, že zakázka nebyla kompletní. Jsem rád, že je to za mnou.
Tomik
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to víko nehomologované pro provoz? "FOR RACE USE ONLY"
Takže ten hliníkový rámeček bude dobrý i proti všímavým orgánům 
Hele nevím kolik stojí ten kryt na ten filtr KN ale pokud to vypadá přesně jak na foto tak si to vyrob rámeček z nerezy vyrobíš a ten průhledný kryt taky můžeš s plexiskla to má výhodu že ho můžeš vyleštit když se poškrábe ale zase může při nárazu prasknout nebo s polikarbonátu ten se už nedá tolik vyleštit ale je nerozbitný
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
ahoj vsichni chtel jsem se zeptat kde se dá sehnat ten nerez ramecek nebo kdo ho vyrobí díkyTTrs píše:Jen to jen nerezovy ramecek z 3mm nerez plechu, co se prisroubuje pres to DNA viko, aby se nekroutilo.
už jsem to sem psal,ten rámeček jsem pálil na laseru,výkres mám

Tak co ten figl s tim čidlemCestulka píše:
Mam, koupil jsem ho na http://www.xt660.de. Je treba k nemu jeste takovy ramecek, protoze je to docela mekota a pri dotazeni moc nesedi. Nekde tady byl o tom thread i s navodem, ale nejak ho nemuzu najit. Kdyztak to sesmolim znova a jeste doplnim o novej figl s teplotnim cidlem v airboxu.
caute, chcem trochu upravit moje xt( akrapy, kn, powercomander, odladenie na brze)
oplati sa mi tam davat aj to otvorene DNA? ( co este doplnit pred ladenim na brzde ?)
dakujem pekne
oplati sa mi tam davat aj to otvorene DNA? ( co este doplnit pred ladenim na brzde ?)
dakujem pekne
- mirasnovak
tak určitě že to oplatí, motorka se líp nadechne, a jestli máš možnost doladit na brzdě, tak bych do toho šel