Enduro škola
Enduro škola
radi bysme s vaskem a asi i draugem absolvovali zacatecnickej kurz v enduroskole....strucnej popis a odkaz uvadim nize. je to dvoudenni kurz a stoji to 3000,- kona se to kousek od prahy....dyz by se nas seslo sest, tak bysme si mohli domluvit individualni termin...tak to zvazte nekdo
Základní trénink
Vhodný pro ty, co jezdí po silnici, ale v terenu nikdy nebyli, mají první enduro, nebo jezdí jen po prašných cestach.
Naučíte se ovládat motorku na silnici, otáčet se, brzdit, jezdit ve stupačkách a pak to samé v lehkém terénu.
Po tomto cvičení budete schopni bez problému jezdit po polních a lesních cestách.
Doba trvání dva dny.
http://www.enduroskola.cz/
Základní trénink
Vhodný pro ty, co jezdí po silnici, ale v terenu nikdy nebyli, mají první enduro, nebo jezdí jen po prašných cestach.
Naučíte se ovládat motorku na silnici, otáčet se, brzdit, jezdit ve stupačkách a pak to samé v lehkém terénu.
Po tomto cvičení budete schopni bez problému jezdit po polních a lesních cestách.
Doba trvání dva dny.
http://www.enduroskola.cz/
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Enduro škola
Mít Rko, tak proč ne.. Ale na Xku by to asi nebylo to pravý ořechový
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Radek> to ne, to by jsi měl potom pěkně potrhanou gumu
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no ale ten základní kurz bych zvládnout mohl.. V tom snad ještě nebudou nějaký brutální výjezdy
no Dani ho ma za sebou...a prej teda celkem vostry....
Ano.. vostrý to bylo pro nás, ženy, co celý den stojíme u plotny či žehlícího prkna a po večerech vyšíváme ubrusy Vy, hoši, to zmáknete. Ale přece jen drobná rada - pokud je teplo, tak v místě, kde se enduroškola pořádá, je vedro jako v pekle a do hospody daleko, takže hodně pití s sebou, nejlépe v camelbagu. A budete-li zváni na závěrečnou nezávaznou off-road vyjížďku, tak si jí určitě dejte, protože to je ten pravý křest ohněm. Užijte si to!
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
a bacha na plasty chce to opadákovat motku
no uz pomalu objednavam padaky a jako na to tam hodim origo laufy, prece jen to neni blato, ale sutry
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
třeba to bude Ertzbergrodeo
Každopádně to je dobrej nápad.Zkušeností není nikdy dost,to je jasný.Padák jsem včera koupil.Tak to ještě promyslím.........
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
prej je to jenom do dvaceti let pk už nato ste prej moc starý a nmá to cenu
ty jo, takovej skoro ceskej erzberg co? musim zjistit esli se tam neda dostat
No tak to vypadá fakt dost slušně.Určitě by se tam našlo pár míst kde se vyváletK.O.zel píše:ty jo, takovej skoro ceskej erzberg co? musim zjistit esli se tam neda dostat
zajimava foto este zajimavejsi bude ten pojezd tam
K.O.zel píše:ty jo, takovej skoro ceskej erzberg co? musim zjistit esli se tam neda dostat
kozliku kde to je? hod prosim link.....
http://www.mapy.cz/#x=132224544@y=135432352@z=15@mm=FP
v nejblizsim okoli (okruh cca 15km) je podobnejch lomu jak nas*ano....bohuzel vsechny u kerejch sem zatim byl sou v provozu a solidne uzavreny. u tohohle jsem zatim prozkoumal jen asi ctvrtinu obvodu a nenasel kloudnou cestu do nej...este se tam vratim...
v nejblizsim okoli (okruh cca 15km) je podobnejch lomu jak nas*ano....bohuzel vsechny u kerejch sem zatim byl sou v provozu a solidne uzavreny. u tohohle jsem zatim prozkoumal jen asi ctvrtinu obvodu a nenasel kloudnou cestu do nej...este se tam vratim...
K.O.zel píše:http://www.mapy.cz/#x=132224544@y=135432352@z=15@mm=FP
díky, pristi tyden mam relativne volno, kouknu tam taky......kdybys neco nasel dej vedet
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak se kouknete, co se nekomu na enduroskole podarilo
Jinak to vypada, ze pres zimu bude nejaky endurko, takze bysme to nekdy na jare mohli spachat
Jinak to vypada, ze pres zimu bude nejaky endurko, takze bysme to nekdy na jare mohli spachat