Enduro vyjížďky
Enduro vyjížďky
je zde někdo kdo používá XT660R a Tenerku ke svému určení? Tedy k ježdění vždy a všude
Koupil jsem XT na ježdění celý rok a to hlavně mimo silnice, ale tady to vypadá že většina se drží silnice jako hovno košile
Koupil jsem XT na ježdění celý rok a to hlavně mimo silnice, ale tady to vypadá že většina se drží silnice jako hovno košile
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Enduro vyjížďky
Viac foto nemám v tomto tel. hehe
paráda
Co je na té první Tenerce za úpravy? Kámoš určitě ocení rady, zatím má péra Hyperpro (ale prý stále nic moc), laďáky (2x) leovince (uvažuje jen o jednom)
Vůbec nechápu jak se dá s těma originál blatníkama dole (jak to modré XT, tak poslední Tenerka) jezdit terén? Kámoš na Tenerce už dal crossový a mně to na XTR taky čeká. Sice jsem ten malý blatníček zvedl o 5cm, ale i tak už jsem párkrát zůstal ve sračkách
Co je na té první Tenerce za úpravy? Kámoš určitě ocení rady, zatím má péra Hyperpro (ale prý stále nic moc), laďáky (2x) leovince (uvažuje jen o jednom)
Vůbec nechápu jak se dá s těma originál blatníkama dole (jak to modré XT, tak poslední Tenerka) jezdit terén? Kámoš na Tenerce už dal crossový a mně to na XTR taky čeká. Sice jsem ten malý blatníček zvedl o 5cm, ale i tak už jsem párkrát zůstal ve sračkách
Nieje blato ako blato, otvoriť oheň a nezastavovať, posledná foto je rely maďarsko tak málo blata tam je sucho stále len poslali nás cez les... Nájdem lepšie foto
máš nějaké fotky a informace jak je upravený ten zadek na Tenerce? Kámoš už je rozhodlý že dá jen jeden výfuk, odstraní hrb na sedle a chce oddělat ty plasty co drží SPZ
Tenerku som predal ale ostal mi ten zadok komplet z duralu 4mm a s LED svetlom aj so smerovkami, (origo plast v teréne hneď odletel so smerovkam a ŠPZ ) mal som YSS progresy a polský Dominador lauf za 207€ super zvuk aj kvalita
chápu správně že máš ten zadek doma? Máš foto a prodal by jsi?
Idem do garáže ak bude čas pofotím, predám
Edit.takže nestihol som v garáži na nočnej stiahnem foto z netu ako to na moto vyzerá a ráno pošlem
Edit.takže nestihol som v garáži na nočnej stiahnem foto z netu ako to na moto vyzerá a ráno pošlem
super, jestli najdeš tak pošli a předám kámošovi. Díky
- Carlos Checa
Jezdíme
borci vy tam cpete normálně plnej enduro blatník ? Kdysi se dělala pro ty co při výměně blatníku (ze spodního na enduro) zakryjí značnou část chladiče Vented verze (dost pěkný větrání na chladič) ale už se asi pět let nevyrábí a z toho plnýho mám na léto celkem velký strach
Přijde mně že zakryji skoro 50% plochy chladiče a jestli náhodou výrobce proto nenechal u Rka tu díru před chladičem a u Tenerky spodní blatník?
Přijde mně že zakryji skoro 50% plochy chladiče a jestli náhodou výrobce proto nenechal u Rka tu díru před chladičem a u Tenerky spodní blatník?
Dobrej husťák. Mě to na sněhu nebaví
- Carlos Checa
Náhodou, když je sněhu hodně, cca po stupačky, vostrá Céčková guma a rozumná louka bez velkejch šutrů, tak to je velká legranda Jenže to už u nás tak šest let nebylo