ja co dal ladaky, tak 184, ale je tam +/- 4 km tolerance na tachaci, takze kolem 180, taky to svadi to vis, ale pres 2kila to asi nepude, takze na to uz kaslu a cestovne tech 130-140LitEGloW píše:to já sem zas takovej pocit něměl, sžil jsem se s tim během 50km jako s tim výkonem, ale pořád si s tim hraju tahám zato nechám to dojet a zase zatáhnu. a zkoušim s tim letět pořád co nejvíc, no jo sem mladej, neklidnej a vybouřenej
zatim teda max 150
to je fakt přidával sem jen na suché cestě, ale jinak ta guma pěkně klouže na mokru tak fakt opatrnězraloq píše:mne busilo srdce az v gatich, ale neco me nutilo za ten plyn porad tahat, ale jenom na rovince a na suchuale bacha, na zacatek fakt vopatrne, nenech se zlakat
No jo, to je ta tvoje crossova helma cece.. Kdyby si mel integralu, tak budes v pohode ..LitEGloW píše:fakt jo ale to ti vítr foukal do zad ne ? já teda cestovka okolo 120 pak mi to hodně hází s hlavou a bolí za krkem
LitEGloW píše:Přece na motardu nebudu vypadat jako deb..... teda jako Rado![]()
![]()
![]()
![]()
a ěště víc se silničníma botama
![]()
![]()
![]()
jj zadny honeni (motorky myslim Kozle), zadny PODTACENI, volej urco sem tam zkontroluj, hlavne ne hned po jizde prosimte, bacha na to, je tam tlak jako krava jak je to horky, dejme tomu tak hodku dve, pze driv to nestaci stect zpatky do ramu a mohlo by se ti zdat, ze tam mas malo olejeStařík píše:A když už jsme u toho, na co si dávat bacha při záběhu? Tak jasně že žádné honění na maximálku, kontolovat olej.....?
Tak když o tom víš tak můžeš radit i když máš 15 nebo 50K.O.zel píše:sranda ze mu tu radime samy +- 20lety nuzacipockejte az sem prijdou ti dospeli matadori
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů