Je to klasický zvedák na krosky,jenže je nízký.Kupoval jsem ho v Moto-Ufo.Na nettu ho nemá.Cestulka píše:a jaky mas? hod odkaz

Je to klasický zvedák na krosky,jenže je nízký.Kupoval jsem ho v Moto-Ufo.Na nettu ho nemá.Cestulka píše:a jaky mas? hod odkaz

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.něco takového?http://eshop.motoservis-travnicek.cz/in ... cts_id=440 Ty výšky jsou aspoň trošku podobné tomu tvému? Když to zvedneš máš obě kola ve vzduchu?venca píše:Je to klasický zvedák na krosky,jenže je nízký.Kupoval jsem ho v Moto-Ufo.Na nettu ho nemá.Cestulka píše:a jaky mas? hod odkaz

.. Ale pořád v poměru např. s Vencovo stojanem za cca 800-900 je to drahý
 .. Ale pořád v poměru např. s Vencovo stojanem za cca 800-900 je to drahý  

na podobnym principu má táta ten svůj, jenže je to moc nízký, pod xt by to bylo hodně vratký

a taky mít to kde a z čeho udělat a taky jak nato, kus šikovnostiStařík píše:Když su šikovné ruky......

nic moc pro městské kluky
 nic moc pro městské kluky   

, ale v praci mame tak snad neco vymyslim
, ale v praci mame tak snad neco vymyslim 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů