Jake to mas stranky? Nebo kde to zjistujes? To jsou good ceny...Radek píše:Kdyby ji chtel nekdo objednavat (treba kenyo), tak zadek v UK maji za 2600 a predek za 1800
...
Radek píše:UK jsem myslel jako United Kingdom...Proto taky maji ceny v librach. Clo a DPH by se snad zadny platit nemelo
![]()
A postovny do ceska stoji 22,5 libry...
jj, je to tak zalezi to na tech celnicich.. jo a jeste vam urco narazi dph.. to vetsinou je nalepena slozenka z financniho uradu na tom balicku! jako kdyz jsem v usa bral nuz od Benchmade (dvakrat)tak to pokazde doslo rychle, cca 7 dni a posta jen 120 kčLiTe píše:sice to není k tématu, ale objednávali jsme novej objektiv z usa, celníci si nám ho vyhmátli (nějaká kontrola, jestli namátková to nevím) a čekáme na něj už přes 3 měsíce, je prostě na celním skladu a až se na nás dostane řada(bůh ví kdy), bude nám vydán, samozřejmě nějaký poplatek k tomu a 29%ˇclo z ceny objektivu, pořád se to ale vyplatí, chci tím říct, že pokud něco potřebuješ opravdu rychle, tak bych to vzal asi tu
no jasan! unie je ok! ale vse ostatni podléhá clu, tusim ze ale do 3000 se jeste clo neplati ani z usa..Radek píše:ale myslim, ze pokud jde neco z UK, Nemec apod.. tak se nic navic neplati, zadni celnici... Vzdyt jsme preci v Unii ne?
Tak po dalsich cca 650km je dalsi milimetrik fucRadek píše:- Po prvnich (prevazne silnicnich) 500km mi ubylo priblizne 0,6mm
- Po dalsich (prevazne mimo silnicnich) 700km mi ubylo dalsich 1,4mm.
to se ti nedivim, já bych do nic nešelkenyo píše:tak si ty avony pomalu začínám rozmejšlet![]()
Radku, ne že bych Tě chtěl nějak nasrat....Radek píše:Tak po dalsich cca 650km je dalsi milimetrik fucRadek píše:- Po prvnich (prevazne silnicnich) 500km mi ubylo priblizne 0,6mm
- Po dalsich (prevazne mimo silnicnich) 700km mi ubylo dalsich 1,4mm.![]()
takze po cca 1800km mam z 8mm uz jen 5mm
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů