výměna papírového vzduchového filtru za KN
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
výměna papírového vzduchového filtru za KN
Hola hoši, objednal jsem si KNko místo původního papíráku a zajímalo by mě, jestli je třeba po výměně nějak ladit směs, zasahovat do stříkačky přes palubku nebo si s tím vstřikování poradí.
Když už borci deklarujou o 40% větší propustnost vzduchu, asi se tam bude v komoře dít něco jiného něž s papírákem-nebo ne?
Nečekám, že změnu poznám, ale co bych opravdu nerad, je snížení výkonu, tak prosím o vaše zkušenosti, jestli pak tu směs nějak obohacovat apod.
Jinak s laďákama ani s Dynojetem zatím nepočítám-nechám zásadnější změny na zimu. Díky!!!

- Přílohy
-
- YA-6604_thumb.jpg (9.26 KiB) Zobrazeno 34967 x
XT660X....eXTra potěšení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna papírového vzduchového filtru za KN
Milala> nedělej si s tim hlavu, dával jsem KN taky jak ty, bez úprav, nic nelaď, poznáš to malinko na zvuku, a pujde ti to líp do otáček, ale to poznáš opravdu minimálně, spíš neznatelně, kn je taky na celou životnost motocyklu, při dobrým čištění, koupil sis k tomu taky to čištění s tim mazáním? sice píšeou factory pre-oiled, ale není to pravda, není tak mastnej, já jsem ho stříknul radši než jsem ho tam dal
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Dík, na tvoji radu jsem přiobjednal ještě ten olejíček, abych motůrku nepřitížil. Doufám, že tím nesnížím propustnost vzduchu až o 40% oproti běžnému papírovému filtru-to by byl reklamní slogan, co
!

XT660X....eXTra potěšení
Mám tam KN asi 14 dní, opravdu se nic převratného nestalo, možná že jde motor rychleji a ochotně do otáček, Jinak jsem mic neladil. Je samozřejmé k novému KN koupit i matlání a čištění. Nyní uvažuji o nějakém tom laďáčku.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Milala> jakej olejíček ? ten spray? jestli jsi objednal takovou tu pastu, tak to je zbytečný, je to na utěsnění, ale kn tam sedne jak prdel na hrnec
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Milala
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že jsem objednal ten spray-vždyť píšu o propustnosti filtru, ne celého airboxu
Dneska mi to má dorazit.
Já od toho žádný extra zlepšení nečekám-měl jsem KNko ve čtyřkovým Golfu GTI a jediný co jsem tím vyřešil byl malinko hlubší zvuk, ale mikročástečky toho olejíčku, kterej se údajně dostal skrz (dle servisu) mi oddělal vzduchovou váhu, tak jsem vyklopil čtyřku a vrátil tam papírák. Teď s tím lítá manželka a je to OK. Asi jde spíš o pocit a možná i delší životnost KNka, když se s tím zachází správně. Co bychom pro mazlíčky neudělali.
Z krosek jsem zvyklej prát a stříkat vzducháč pořád dokola, tak to snad jednou za půl roku zmáknu i tady
Jinak díky za odpovědi!!!

XT660X....eXTra potěšení
Milala> prosim tě ,bo někdo kdo kupoval KN filtr,kolik jste za něj dali
vzduchový
Já ho chtěl koupit, ale zůstávám u papíráku...
proč?Stařík píše:Já ho chtěl koupit, ale zůstávám u papíráku...
Tak přijde mi zbytečný když budou nové výfuky, a taky se mi nezamlouvá o 40% vetší propustnost tj. větší propustnost bordelu jak tak vyplývá. Dnes sem se díval na svůj po 5000tkm a vypadá jako nový...
totr> kuju,já sem vůl ,ani jsem nevěděl že tam mám KNko
furt jsem uvažoval že ho koupím ,no měl bych dva
ale teď potřebuji tu sadu na to čištění a mazání že 
Já tu sadu mám. Přijeď si vyčistit a namazat 
jo a pokud se nepletu tak o 40% vetsi propustnost se nerovna vice propustenyho bordelu
totr> díky za nabídku ale to zas né,si tu sadu koupím zas to nejsou všechny prachy ,kolem 400kč
teď jsem o něm četl že má o 40procent větší propustnost a zachytí menší částice než origo,
jak to ti pánové dokázali 
No nevím, ale jak se říká papír snese všecho, každý napíše co chce a co se mu hodí...
Stařík> moc tomu nevěříš co ,jak tak koukam ,ale co, když už ho tam mám tak ho tam nechám,a já proč ta mašina rve jak sviňa