CeGo
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: CeGo
Jak naznačili
tos naznačil sám ty
to víš, bůh ví, jaký mají policajti chutě

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
dovolim si reklamu, CeGo> všim sem si že máš taky astru géčko, http://www.astra-g.cz
najdeš tam hodně užitečnejch informací

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je haluz.. nedávno mi muj dobrý kámoš říkal, že na foru maji borca co je taky blázen do XT660LiTe píše:dovolim si reklamu, CeGo> všim sem si že máš taky astru géčko, http://www.astra-g.cz![]()
najdeš tam hodně užitečnejch informací
![]()
![]()

Svět je prostě malý

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:

Edit: a vyřiď mu, že jí má pěknou

- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
Totre, tak s tím zjištěním spotřeby po montáži DNA krytu to nevidím moc růžově.. Už skoro nejezdím, jednak na to nemám oblečení do takového chladného počasí a taky poslední dobou nemám na nic čas..totr píše:Nemáte náhodou někdo tel. na CeGo (Cestulka)

Jasně, to nevadí, testování necháme na jaro. Ale stejně dokud nebudu vědět, jak to dopadne, tak si DNA nekoupím. Opravdu si nemůžu dovolit větší spotřebu a potom stát každých 200km na benzince. To bych musel zase investovat do té velké nádrže, ale její cena je přliš vysoká.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:

Dojezd kolem 360km mám s plně naloženou motorkou ve dvou na dovolené. S předpisy jsme si moc starostí nedělali. Spotřebu jsme měli průměrně 4,3 l. Do nádrže se vejde 15,3, takže jednoduché počty. Čistě teoreticky by se mělo dát najet i přes 400. Mám vyzkoušeno, že při mírném překračování povolených limitů a jinak celkem klidné jízdě se dostanu na 3,7 l. Ale toto je možné až po instalaci otevřených výfuků a KN filtru.HoMoLiTe píše:![]()
to jedeš ale popředpsově né ?
![]()
já tak okolo 200
- CeGo
- Kontaktovat uživatele:
totr>takže totre, dnes jsem dohrčel domu z Brna... Cestu do Brna jsem jel bez DNA ,cestu z Brna jsem jel s DNA, mezi tím jsem po Brně tak 3x létal brzda plyn.. a obě cesty jsem jel z poloviny tak kolem 70az80-jel jsem hodne prez obce a mimo obec 110-140.. obcas 160.. na semaforech pobublával rozjezdy dycky naplno, tedy se dá rict, ze jsem místama pekne solil
.. no a rezerva se rozsvítila tak po 205 km od tankování, dřív kdyz jsem jezdil bez DNA tak se rozsvicovala tak kolem 190km, nekdy i 180
, ale to jsem jezdil jen kolem komína, zádná vetsí trasa, takze bych rekl, ze spotreba se nijak nezvýšila.. no a v puli cesty domu jsem pridal CO ze seriovych 4 na 8..bo mi to obcas pri pobublávání na semaforu zdechlo.. to zdechání se mi stalo párkrát uz kdyz jsem vyměnil KN a Akrapy,tehda jsem smes nepridaval,az ted.. tak uvidíme co to udelá se spotrebou, zatím se mi to fakt jeví jako šul nul.., ale uz se chystám zazimovat tak az asi najaro, kdybych jeste stihl vyjet nádrž po přidání bohatosti, tak podám referát