oblečení
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: oblečení
Když už to tu řešíme, mám dotaz - jak se chová klasická enduro přilba se štítkem při rychlosti cca 125 km/hod. - nedělá to potíže? Napište zkušenosti, celkem mne to zajímá.
ani se neptej ba ne do tech 130ti to de, zalezi na konstrukci, nektery maj douhy ty "nahubky" nektery zas kratky a to dela dost, jinak stitek ani moc neplechu nedela.. ale je fakt, ze uz naky potize sou citelny, kord, kdyz natocis hlavu, na leto ale zas idealXT660X-07 píše:Když už to tu řešíme, mám dotaz - jak se chová klasická enduro přilba se štítkem při rychlosti cca 125 km/hod. - nedělá to potíže? Napište zkušenosti, celkem mne to zajímá.
P.S. pro predstavu tvaru, barev a vyrobcu: http://www.mxmegastore.com/Motocross-Helmets-s/531.htm
tak se přidám, mám Airoh, vypadá jak MX ale je i s plexi... má dost dlouhej ten "náhubek" což je myslím dobře a když zavřu pexi tak to vcelku jde a když jedu rychlejc tak se schovám trošku za plexi (že LitE ) a docela se nachá. Každopádně proti obyč integrále to určitě háže víc a je taky hlučnější, ale k XT mi prostě sedí a když bude nejhůř a budu potřebovat fakt daleko tak se nechá štítek sundat
kenyo> a viděl jsi ji už bez štítku? nic moc , ja myslím že i s tím štítkem to de.Taky ji chci kupovat S4 černou mat-apropo nemáte někdo černý mat ? jaká je ůdržba ,toho se trochu bojím
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Matná je hezká, měl jsem jednu takovou, ale je na ní vidět úplně všechno a strašně blbě se to z ní sundavá...
RadoTP >no tos mě teď potěšil já už byl na 100pro rozhodnutý pro mat teď nevím
bez štítku neviděl a bude to asi docela ošklivý no.. myslel sem to jako krajní nouzi.. jinak černej mat sem chtěl taky. .to je S4 round tuším... jenže pak sem jí viděl a rado má pravud, je na ní všechno vidět, třeba mastný skvrny hodně.. takže sem vzal streetatatar píše:RadoTP >no tos mě teď potěšil já už byl na 100pro rozhodnutý pro mat teď nevím
jo jo tyhle helmy s tim plexi vypadaj good, hlavne ta matna + cerny sklo nebo duhovy zrcadlovy, to je luxus a urco je na rychlost lepsi nez MX, ale jak tady zaznelo, mne to XT taky vic sedi, takze volim MX
Já mám matnou tu S4 černo-bilá a zatím na udržbu to jde, ale uvidíme časem co to bude dělattatar píše:kenyo> a viděl jsi ji už bez štítku? nic moc , ja myslím že i s tím štítkem to de.Taky ji chci kupovat S4 černou mat-apropo nemáte někdo černý mat ? jaká je ůdržba ,toho se trochu bojím
stařík> pak je taky možný že ten dotyčnej co sem ji u něj viděl byl je pěkný čuně