Neboj, jdou do nás jiníStařík píše:Co vás žere? Taky nekritizuju vaše řidítka, páčky, plexi, polepy, kotouče
Nic nás nežere a nekritizujeme jen jsme si dovolili napsat svůj názor,doufám že nečekáš že tě budou všichni plácat po ramenou a vychvalovat že všechno co uděláš ty nemá chybu.Mě osobně se ty krytky zdají zbytečné a pak ta motorka se mě zdá moc přeplácaná,ale to je můj názor a věřím že všem se nebude líbit ale s tím počítámStařík píše:Co vás žere? Taky nekritizuju vaše řidítka, páčky, plexi, polepy, kotouče
Nečekám žádné ocenění ani pochvaly, dělám si to pro sebe a mé potřeby, tak jako každý jiný si šlechtí moto. No nic radši neřešitJorge píše:Nic nás nežere a nekritizujeme jen jsme si dovolili napsat svůj názor,doufám že nečekáš že tě budou všichni plácat po ramenou a vychvalovat že všechno co uděláš ty nemá chybu.Mě osobně se ty krytky zdají zbytečné a pak ta motorka se mě zdá moc přeplácaná,ale to je můj názor a věřím že všem se nebude líbit ale s tím počítámStařík píše:Co vás žere? Taky nekritizuju vaše řidítka, páčky, plexi, polepy, kotouče
Tak s timhle pristupem bys mohl chodit celej zivot v rybarskejch holinach, protoze clovek obcas prece slapne do ho*na, ne?LiTe píše:u XT tomu sice nehrozíale proč to nemít
Přesně můj názorK.O.zel píše:kryt klaksonu je zbytecnej pro ty co nikdy prakticky na miste netroubili jak pominuty vo tank bagla to este opakovane pac se napoprvi stejne nevytocili
máš rechtCeGo píše:Já raději ani netroubím, protože ten zvuk mi prijde jak z nejake detske motorky (ten zvuk vubec nevystihu je moji nastvanost..)![]()
Kdybych nekde sehnal klakson s hlubsim zvukem tak by to nebylo od veci...
Hnus to neni, je to pekne zpracovany a vyrobne jednoduchy.Stařík píše:TTrs - Už v klidu, kritizujte kolik je libopro někoho hnus, pro druhého krása
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů