Ale jak tady psal K.O.zel, tak bych nemel strach, ze by se po vymene laufu neco podelalo na ventilech. Pokud jsou teda dobre serizeny...

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. .. to je fakt na to sem zapomněl.. obecně směs dohořívá ještě ve výfukovém kanálu a i dále ve výfukovém potrubí. Pokud jde o ten přívod vzduchu.. když by byla otevřená koncovka a rychlejc to šupjdilo ven, zcela jistě to nestíhá všechno správě shořet takže emise v čudu
 .. to je fakt na to sem zapomněl.. obecně směs dohořívá ještě ve výfukovém kanálu a i dále ve výfukovém potrubí. Pokud jde o ten přívod vzduchu.. když by byla otevřená koncovka a rychlejc to šupjdilo ven, zcela jistě to nestíhá všechno správě shořet takže emise v čudu  
  Ale kdo by to řešil
 Ale kdo by to řešil  

Kód: Vybrat vše
http://www.motostar.cz/cs/vyfuky-1059/leovince-x3-off-road-2538/yamaha-2596/xt-660-r-x-2611/2slipon-enduro-allu-omologato-11688.html

...a tobě zase zhnědly...vasek píše:ja je mam z HDcomu a prisly mi takrka ve stejny barve jako origo svody, zadny viditelny svary bo stribrna barva... nebal bych se toho, ty propagacni letaky kecaj obcas... teplem trochu ztmavnou pak, totrovi asi zezloutnuly jak na ne cural, aby mu nechytnula garaz

totr píše:...a tobě zase zhnědly...vasek píše:ja je mam z HDcomu a prisly mi takrka ve stejny barve jako origo svody, zadny viditelny svary bo stribrna barva... nebal bych se toho, ty propagacni letaky kecaj obcas... teplem trochu ztmavnou pak, totrovi asi zezloutnuly jak na ne cural, aby mu nechytnula garaz

si me pletes s litakem ne
  si me pletes s litakem ne  
 ..................... koukam, ze uz nas je docela ranec, co mame LiteVince
  ..................... koukam, ze uz nas je docela ranec, co mame LiteVince  

Proto já mám LASER.vasek píše:parada..................... koukam, ze uz nas je docela ranec, co mame LiteVince

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů