....a a az strhas ty hnusny prujmovy polepy a das tam ty luxusni bily (2006) nebo sedo-bily (2007), tak to bude zradlo uaaaaa, cernej jezdec
 ....a a az strhas ty hnusny prujmovy polepy a das tam ty luxusni bily (2006) nebo sedo-bily (2007), tak to bude zradlo uaaaaa, cernej jezdec   

a nebo svy vlastni: TOTR 660R Flower injection

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 
   Hovne
  Hovne  

jaaaa to nevymyslel, to vymyslel ......... ja se drzim jen zabehnuteho oznaceni
 jaaaa to nevymyslel, to vymyslel ......... ja se drzim jen zabehnuteho oznaceni   

a jeste rekni, ze by se ti nelibily polepy jako ma jaryn na tom svym cernym demonovi
  a jeste rekni, ze by se ti nelibily polepy jako ma jaryn na tom svym cernym demonovi  

takze deti se rochnej misto v piskovistich v hovnistich, to je moc
  takze deti se rochnej misto v piskovistich v hovnistich, to je moc   to v Praze nastesti neni
  to v Praze nastesti neni  

to je takova vyjimka, takova cerna oblast na prazsky mape, tam se moci i do vytahu
 to je takova vyjimka, takova cerna oblast na prazsky mape, tam se moci i do vytahu   
   fuj, fuj, horsi jako ziskaperk
 fuj, fuj, horsi jako ziskaperk  
 furt je lhotka lepsi nez mooodzany mooodzany
  furt je lhotka lepsi nez mooodzany mooodzany   

(coz je mimochodem vedle lhotky)
  (coz je mimochodem vedle lhotky)   ............ navic ani nevi, co zpivaj omg
 ............ navic ani nevi, co zpivaj omg  
Jorge píše:nemohl bys napsat kde jsi to sedlo získal a na kolik vyšlo?tomik píše:Tak tady je pár fotek gelové / originál sedlo.
Prosím Tě, jak jsi na to m s výškou já mám 175 a došáhnu jednou nohou, tak nevím zda nechat stejnou velikost nebo radši i nechat trošku snížit?tomik píše:Je to z JP moto a byla to docela palba, ale když to bude splňovat účel, tak budu spokojenej. Komplet přešití ( gel jak řidič, tak spolujezdec ) vyšlo na 8 500kč, ale koupil jsem ještě sedlo z bouračky, abych z něj mohl použít tu plastovou základnu a nemusel předělat své origo nepoškozené sedlo. Všechny origo díly si schovávam, abych to mohl dát do původního stavu. Někdo tu prohlasil že je to hrozně předražený, ale tady je porovnaní: Navrhoval jako náhražku ty nafukovací polštáře AIRHAWK, jeden stojí 3000 krát dva je 6000kč a je to kurevská vopičárna -recenze na tento výrobek, taky žádná sláva- a navíc se ti o dost zvedne sedlo- to je v mém případě nepřípustné, už s origo sedlem dosáhnu nohama sotva na zem. Ta francouzská firma Bagster v ceně provede o proti origo sedlu i až 2cm snížení nebo zvýšení a rozdělení sedla (ten bobek, aby ti neujížděl zadek) a semozřejmě komplet nový potah z kvalitní kůže a nějaká práce. Výhradní dovozce JP moto zprostředkování služby, doprava do a z Francie . Pak cenu 8500kč dokážu pochopit. Je to fakt kvalitně odvedená práce!!! Lepší než origo !!!Jorge píše:nemohl bys napsat kde jsi to sedlo získal a na kolik vyšlo?tomik píše:Tak tady je pár fotek gelové / originál sedlo.

Ok lepší jedna noha na zemi, než sedět na tvrdémtomik píše:Tak to jsme na tom stejně. Něco udělaj boty a zatížení moto a mam obě špičky na zemi- hurááá
Ja jsem do toho nešel, protože pod řidičem v te sedačce moc hmoty neni oproti spolujezdci. Tak jsem měl obavu abych pak neseděl jenom na tom plastu

. je to ale rovné, měkčí a už na mě batůžek neklouže
. je to ale rovné, měkčí a už na mě batůžek neklouže   .
 .Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů