tempomat...
Re: tempomat...
Jo hoši máte pravdu,není to žádný tempovat to Totr špadně nazval,ale pokud jezdíte daleko a od rána do večera tak to fakt pomáhá,můžeš protahovat prsty aniž bys pustil plyn
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit

Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Jorge> nebudeš mít někdy další cestu do pola ?

...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Polo je pouze v Německu v Rakousku není a do Německa to mám ze všech tady nejdál,tak že možná někdy v létěLiTe píše:Jorge> nebudeš mít někdy další cestu do pola ?![]()
hosi hosi, tempomat je urcite dobra vec na dalku, ale na motorku
nevim no... radsi byste meli posilovat ty vase zapesticka a tim nemyslim hrani presilovky 5 na 1 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek> tak ty s Rkem nemůžeš nic cejtit
ale ty naše brutal překonovaný motardy - občas to je záhul 

si myslim ze tu neni misto pro frajerinky
jako pokud nekdo jede celej den nakou pustinou (na ukrajine treba
) kde nic tu nic jen rovne cesta tak jako zlatej "tempomat" dyt to neni o tom aby to clovek vozil na cestu z prahy do brandejsa...ale pokud ma clovek kazdej den najet kolem 700km tak to urco bodne jak svin

Jorge -> Nenazval jsem to špatně, ale vtipněJorge píše:Jo hoši máte pravdu,není to žádný tempovat to Totr špadně nazval,ale pokud jezdíte daleko a od rána do večera tak to fakt pomáhá,můžeš protahovat prsty aniž bys pustil plyn

Jinak je jasné, že to žádný tempomat není - je to jen pomůcka pro lepší komfort. Při jízdě po městě mi to ale spíš zavazí. Naštěstí se dá jednoduše skopit dolů a potom zase umístit do původní polohy (i za jízdy)
Vždyť já ti rozumím,ale víš že někteří abonenti tady tomu moc nerozumí a pak si myslí že ta páčka na rukojeti ti sama do kopce přidává a s kopce zase sama ubere plynu 

...za ty prachy by to i umět mohla 

hele, dyt by to slo udelat z toho plastovyho obouvatka na boty ne
a clovek zabije dve mouchy jednim granatem 

- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek> no vidiš to mě nenapadlo, seš hlava
si jedno koupim a zkusim 

jakej jsi prosim te kupoval průměr do 35mm, nebo nadtotr píše:Dobrá věc, když bolí pravá ruka od plynu na dlouhých cestách:

...tak to fakt nevím, ani jsem nevěděl, že jsou různé průměry. Prostě jsem ho v Louisu hodil do košíku a hotovo.
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Kluci já jsem je te'd koupil oba průměry, ale pro xt je ten menší myslím, 35mm je pro 28mm řidítka(choppery převážně) Já to tam dnes zkusím nasadit, ale místa mi tam potom moc nezbyde, tak snad mě to nebude vadit, ale asi se to musí nasadit ze strany řidítka, jestli to tam pujde narvat zvrchu, to jsi nejsem jistej. Jestli kvuli tomu budu muset sundavat blastr, tak
. 

tak to já s tim počítám, že to půjde jen ze stranyLiTe píše:Kluci já jsem je te'd koupil oba průměry, ale pro xt je ten menší myslím, 35mm je pro 28mm řidítka(choppery převážně) Já to tam dnes zkusím nasadit, ale místa mi tam potom moc nezbyde, tak snad mě to nebude vadit, ale asi se to musí nasadit ze strany řidítka, jestli to tam pujde narvat zvrchu, to jsi nejsem jistej. Jestli kvuli tomu budu muset sundavat blastr, tak![]()
.