http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra ... 63248.html
Ostrá vačka
Ostrá vačka
Docela zajímavý výkon, akorát by mě zajímalo, jestli majitel měl nebo neměl PWCMD
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Ostrá vačka
Radeji bych bral tu z OTR s original unasecem kola. Jinak pwrcmd zde bude nutnost a u stage2 bych mozna ocekaval ztratu spodku u motoru, ale od 6tis to uz zase bude zajimavejsi. Proste s ostrou vackou musis motor tocit, jinak to nema smysl. 
Bude tocit vic ot\min, a s pcm, se bude vytacet rychleji.TTrs píše:Radeji bych bral tu z OTR s original unasecem kola. Jinak pwrcmd zde bude nutnost a u stage2 bych mozna ocekaval ztratu spodku u motoru, ale od 6tis to uz zase bude zajimavejsi. Proste s ostrou vackou musis motor tocit, jinak to nema smysl.
Ale k cemu to je dobre
predpokladam, ze na akceleraci
rychleji vytocis
zaradis
vytocis
zaradis a frcis jako blesk 
vašku , vašku , gdzie spiešyš , na cmentař ? 
...a při každé výměně oleje rovnou GO za dvacet litrů.vasek píše:predpokladam, ze na akceleracirychleji vytocis
zaradis
vytocis
zaradis a frcis jako blesk
Nevidel bych to tak tragicky. Nemeni se u toho ani ventilovy pruziny, vahadla, komprese furt stejna, omezovac taky zustava na stejny hodnote. Bude to jen vic zrat beno i olej a motor pude do haje pri 70 tis.km misto 75 tis.km. Spis bych si kladl otazku, jestli ma smysl tohle davat do motorky ako je XT.
Jako commander, ladaky, laborovani s filtrama a podobny srandicky na zlepseni prubehu kroutaku maji alespon trosku rozumnej prinos. Zvysovani obsahu motoru big bore kitem napr. u tenerky muze bejt fajn vec na delsi cesty. Ale cpat ostrou vacku do traktoru jako je XT mi prjde zbytecny, mozna kdybych se na tom svezl, tak bych mluvil jinak, ale takhle od stolu se mi to zda jako zbytecnost.
Jako commander, ladaky, laborovani s filtrama a podobny srandicky na zlepseni prubehu kroutaku maji alespon trosku rozumnej prinos. Zvysovani obsahu motoru big bore kitem napr. u tenerky muze bejt fajn vec na delsi cesty. Ale cpat ostrou vacku do traktoru jako je XT mi prjde zbytecny, mozna kdybych se na tom svezl, tak bych mluvil jinak, ale takhle od stolu se mi to zda jako zbytecnost.
tatar> ty toho namluvis
ale, ak ti mam rozumjet, ja sjem cudodziemec
TTrs> taky si myslim, ze bude dostavat na zadek hlavne olej a ze to bude zrat asi jako protrzeny, ale nebude to snad tak hrozny, co se tyce vydrze motoru.. myslim, ze motor u XTcka neco vydrzi, ze to neni zadna krusna a upravu asi bude delat nekdo, komu se proste XTcko libi a chtel by si zvednout vykon
(P.S. uz mas novy ICQ?)
.......vsechny tyhle upravy + odtucnovaci kura
to uz zni zajimavejc 
TTrs> taky si myslim, ze bude dostavat na zadek hlavne olej a ze to bude zrat asi jako protrzeny, ale nebude to snad tak hrozny, co se tyce vydrze motoru.. myslim, ze motor u XTcka neco vydrzi, ze to neni zadna krusna a upravu asi bude delat nekdo, komu se proste XTcko libi a chtel by si zvednout vykon
.......vsechny tyhle upravy + odtucnovaci kura
to uz radeji presedlat...vasek píše: .......vsechny tyhle upravy + odtucnovaci kurato uz zni zajimavejc
moje novy icq 590080300
nj, ale to presedlani te bude stat o 100k vic
ne-li jeste vic.. ale asi lepsi pockat a setrit a pak koupit neco o level vejs zase 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
nebo nic nevymejšlet a bejt spokojenej s tim co máš a přikoupit časem další 
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko