Dám sem pár fotek ale nemusíte mi psát že mám špinavou motorku........to vím taky
Držák navigace VencaTech
Držák navigace VencaTech
Jelikoš jsem si koupil navi od TT a nelíbil se mi dodávaný držák Garmin tak jsem si dnes vyrobil jiný. VT
Dám sem pár fotek ale nemusíte mi psát že mám špinavou motorku........to vím taky
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Re: Držák navigace VencaTech
Venca->Díky za inspiraci 
pekna pracicka 
fiiha mas to teda dost vysoko az nad plexi
....kdyz to mas tak prodlouzene, nebude to trosku vic klepat ? Napis pak poznatek z jizdy 
Tak jsem s tím včera byl poprvé v terénu a jsem velice spokojenýpacki píše:fiiha mas to teda dost vysoko az nad plexi....kdyz to mas tak prodlouzene, nebude to trosku vic klepat ? Napis pak poznatek z jizdy
tak super
a co dela ten pan u toho kola? on tam usnul? 
ne chapu, dneska jsem se taky trosku dostal na mekci podklad se snehem a je to teda drina...se spuntama teda nevim ale asik to taky nebude zadny med
....
Tak když je těch 10-15cm tak to je v pohodě,to drapák prohrne ale někde bylo i 0,5m a to se nedá.Naštěstí jsme byli dva a tak si pomůžeme motorky vytáhnout.Dávali jsme i nějaké výjezdy pod sněhem a docela to šlo.Dřina to ale je.packi píše:tak supera co dela ten pan u toho kola? on tam usnul?
ne chapu, dneska jsem se taky trosku dostal na mekci podklad se snehem a je to teda drina...se spuntama teda nevim ale asik to taky nebude zadny med
....
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Venca> to je u vás ještě tolik sněhu? Tady už je skoro všechno dole. Jinak ten obří displej musí být bomba. Na té mé "maličké" 60csx je to za jízdy někdy dost špatně čitelné...
Tak jak kde,jsou místa kde ho je dost.Nejhorší to je v lese.Na loukách je jenom voda a bláto.No však uvidíme na Rš jak to bude vypadat v leseRadek píše:Venca> to je u vás ještě tolik sněhu? Tady už je skoro všechno dole. Jinak ten obří displej musí být bomba. Na té mé "maličké" 60csx je to za jízdy někdy dost špatně čitelné...
Venco, a jaké jsi použil silenbloky ? A kde je kupuješ ?
mám origo držák od Touratechuradas píše:Venco, a jaké jsi použil silenbloky ? A kde je kupuješ ?