ohnutá páčka
ohnutá páčka
Ako najlepšie vyrovnať ohnutú páčku?
Fell in love with XT-X
XTX r.v.2005, Leo Vince, otáčkomer KOSO, 12 V zásuvka, Olejotermometer, vystužené blastre, craspads
XTX r.v.2005, Leo Vince, otáčkomer KOSO, 12 V zásuvka, Olejotermometer, vystužené blastre, craspads
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
Re: ohnutá páčka
narovnat ??? nahřal bych ji a narovnal ... ale stejne nejlepsi je koupit novou ... muze ti pak za 2 dny prasknout..
stačí teplovzdušná pištol alebo treba niečo viac? (mikrovlnku)
Fell in love with XT-X
- Filip
- Kontaktovat uživatele:
horkovzduška by mela stacit ale poradne nahřej at ten hliník nepraskne ...
Ok dik, ked praskne kúpim novú, ale bolo by fajn bez prasknutia
Fell in love with XT-X
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Moje zkušenost je taková, že jakmile se rovná něco ohnutého, vždy to stojí za ... Lepší je to buď nechat tak jak to je - a nebo novou
hliník je pěkná mrcha, jde to, jde to a ke konci to rupne
Spojkovou jsem už rovnal tak5x vždycky za studena,pomalu ,postupně posunovat mezi dřevama ve svěráku. No problem,pokud teda není zahnutá o 180 stupňů
Naposledy upravil(a) Jarynn dne pon 20. zář 2010 18:30:27, celkem upraveno 1 x.
100% souhlasRadek píše:Moje zkušenost je taková, že jakmile se rovná něco ohnutého, vždy to stojí za ... Lepší je to buď nechat tak jak to je - a nebo novou
Moje XT: http://www.xt660.cz/majitele/187/
Rovnal jsem spojkovou packu za studena skripnutou mezi tribuny na Sosnovy. Krome oloupany barvy v miste ohybu ji nic nebylo a myslim, ze slouzi novemu majiteli doted.
Takze bych se toho zase tak moc nebal. V nejhorsim ti praskne a budes muset koupit novou.
Takze bych se toho zase tak moc nebal. V nejhorsim ti praskne a budes muset koupit novou.