XT zraz 2018
Re: XT zraz 2018
Ahojte priatelia,
Luxusný to zážitok stráviť s Vami pár dní,ďakujem.
Tak opäť o rok u Mloka
Luxusný to zážitok stráviť s Vami pár dní,ďakujem.
Tak opäť o rok u Mloka
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny.
Díky všem za parádní atmosféru a pěkný moto výlet. Speciálně děkuji Dušanovi za organizaci, parádní gulášek a za spoustu dalších drobností, které pro nás udělal.
Dal bych sem nějaké fotky, ale po příjezdu jsem si vypral mobil, tak bohužel všechny skončily v křemíkovém nebi ).
Díky všem za parádní atmosféru a pěkný moto výlet. Speciálně děkuji Dušanovi za organizaci, parádní gulášek a za spoustu dalších drobností, které pro nás udělal.
Dal bych sem nějaké fotky, ale po příjezdu jsem si vypral mobil, tak bohužel všechny skončily v křemíkovém nebi ).
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám fotky od Dušana - v plném rozlišení jsou ke stažení na uložto zde https://uloz.to/!iJuxkNK682UT/xt-zraz-2018-zip
Bylo to super, jako vždy. A koho jsem nestačil při odjezdu pozdravit, tak ať se nezlobí, protože kdo se neloučí, jako když neodchází.
Jinak vlákno na nový sraz bude, ale dejte mi čas, za týden jedu k mlokovi, tak zjistím detaily.
Jinak vlákno na nový sraz bude, ale dejte mi čas, za týden jedu k mlokovi, tak zjistím detaily.
jooo xt sraz, to je kazdorocni radost...parada jako vzdy! diky vsem zucastnenim a dusanovi obzvlast! s hankou vsechny zdravime a pristi rok se zase tesime!
Opět skvělý sraz, už se těším na příští. Gulášek byl opravdu luxusní, děkuji všem.
Když Vás tam tak všechny vidím tak trochu závidím. Taky bych se s Vámi rád potkal,tak snad příští rok to vyjde. Zatím Vás poznávám.
Já jel v té době Rakousko,Slovinsko,Chorvatsko,Bosna a Hercegovina,Srbsko,Rumunsko,Maďarsko,Slovensko a domů. V Rumunsku jsem byl letos už po3 a ještě se tam 1x chystám. Mám to tam nějak rád. Měl by jet i Radek tak Vás všechny budeme pomlouvat
Já jel v té době Rakousko,Slovinsko,Chorvatsko,Bosna a Hercegovina,Srbsko,Rumunsko,Maďarsko,Slovensko a domů. V Rumunsku jsem byl letos už po3 a ještě se tam 1x chystám. Mám to tam nějak rád. Měl by jet i Radek tak Vás všechny budeme pomlouvat
Ahoj, s někým jsem se na srazu domluvila, že si odveze štafle , jenže nevím kdo. ( Tedy vím kdo, jak vypadá, ale nevím, jak se jmenuje .) Tedy prosím ať se příslušný člen ozve a nebo pokud sem nechodí, domluvíme se za rok . .
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Čau Venco. Ani bych tě na fotce nepoznal ). Příští rok bude sraz o cca 1-2 týdny dříve, tak si to někam napiš .
Jó v Rumunsku je krásně . S Vlkem jsem byl 8x a akorát jsme se vystřídali. Když já přestal jezdit, tys začal. Letos se těším, bude to poprvé po 2 letech. Nejen v Rumunsku, ale vlastně i na Bergovi .
Modro, myslím, že to byl Kovy z Mariánek.
Jó v Rumunsku je krásně . S Vlkem jsem byl 8x a akorát jsme se vystřídali. Když já přestal jezdit, tys začal. Letos se těším, bude to poprvé po 2 letech. Nejen v Rumunsku, ale vlastně i na Bergovi .
Modro, myslím, že to byl Kovy z Mariánek.
Taky bych se na té fotce nepoznal . Jirka mi říkal že nejezdíš......a nakonec se vše v dobré obrátí
Bude to paráda......Jako vždy.
Bude to paráda......Jako vždy.