TENERE - rally štítek
Re: TENERE - rally štítek
Zdravím tenerkáře...prosím o pomoc...mám zájem o zde na foru nabízený rally štít od místního šikuly....prosím o kontakt na mne na mail toni.polaris@seznam.cz.....děkuji
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
Napiš Carlosovi přímo na profil, reaguje obratem..taky mám objednaný...
děkuji....
-
Je ten Carlos v cajku ? Naposled se mi ozval v květnu a od té doby nic
Ahoj, vyrábí ještě místní kutil tyhle plexi? Díky
Oukej, bez odpovědi, ani přes SZ se mnou výrobce nekomunikuje. Tak to zkusím jinak, byl by někdo ochoten, co vlastní tento štítek, mi dát k tomu nějaké rozměry? Děkuji.
Ahooj, mom také velký zájem a ralley štítek na tenerku v bílé barvě. Ví někdo jestli to legendární Carlos ještě dělá. Pokud se mu to nechce dělat za 1200 tak ať si pro mě za mě klidně přihodí
Ahoj, nedávno jsem se s ním spojil telefonicky, zkus mu napsat SZ.
Taky bych mel zajem. Muzes dat vedet jestli se dokazes spojit? At nevolame vsichni? Jestli najdes cislo
Tak jsem Carlosovi napsal SZ a štítky pořád dělá, kdo by měl zájem.PetrS91 píše: ↑pát 24. bře 2023 14:31:43Ahoj, taky bych měl zájem. Kdyby se vám ho podařilo kontaktovat. Koukal jsem na profil a už tu nějakých 6 měsíců nebyl.