xv 1900 midnight star 150nm krouták a 90 koní
 xv 1900 midnight star 150nm krouták a 90 koní   No jako řeknu vám, dvojkou jsem byl na stovce ani né za  4 vteřiny, tak to se teda na xtx nechytám
 No jako řeknu vám, dvojkou jsem byl na stovce ani né za  4 vteřiny, tak to se teda na xtx nechytám   ale co mi ujede na rovince, doženu v zatáčkách
 ale co mi ujede na rovince, doženu v zatáčkách   

xv 1900 midnight star 150nm krouták a 90 koní
 xv 1900 midnight star 150nm krouták a 90 koní   No jako řeknu vám, dvojkou jsem byl na stovce ani né za  4 vteřiny, tak to se teda na xtx nechytám
 No jako řeknu vám, dvojkou jsem byl na stovce ani né za  4 vteřiny, tak to se teda na xtx nechytám   ale co mi ujede na rovince, doženu v zatáčkách
 ale co mi ujede na rovince, doženu v zatáčkách   

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
 co to píšeš?
 co to píšeš?  nehul
 nehul  

to zvednem s tátou samy
 to zvednem s tátou samy   myslim že bys to zvednul i ty sám
 myslim že bys to zvednul i ty sám  
 XTX je krajsia
  XTX je krajsia   Taka mlada pruzna energicka a toto take tazkopadne...
 Taka mlada pruzna energicka a toto take tazkopadne... ale prej jede přes 200
 ale prej jede přes 200  jenže to ho to potom strhává z motky
 jenže to ho to potom strhává z motky 

jj, v zatačce nanic! ma to velky vykon a je to takovy hybrid... zlate XTLiTe píše: Cestulka> Vmax je ale fakt jen na rovinu, prej to příšerně zatáčí
 !
 !
plexi dvacku, opěrka bůůraLiTe píše:tý voe teď si byl táta objednávat v marimotu plexi a zadní opěrku a typněte si kolik za to chtěj, sem myslel že mě trefí

to je opravdu motorka
 to je opravdu motorka  není to auto bez dvou kol s říditky
 není to auto bez dvou kol s říditky  

, tak na to bych asi nevlez, ne že bych se bál těch koníků pod řiťkou, ale asi bych se bál, že na tom neudržím rovnováhu při nízkých rychlostech
 , tak na to bych asi nevlez, ne že bych se bál těch koníků pod řiťkou, ale asi bych se bál, že na tom neudržím rovnováhu při nízkých rychlostech  . Tak kolik chtějí v marimotu za plexi s opěrkou? Tak asi kolem deseti kapříků né
 . Tak kolik chtějí v marimotu za plexi s opěrkou? Tak asi kolem deseti kapříků né 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů