Pružiny???
Re: Pružiny???
no a nebo tak no ja to chtel spis kvuli tomu, abych moh udrzet na trojku treba 50km/hod, bez toho, aby to bylo vytoceny nebo podtoceny na ctyrku, chapes - jizda v obci
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit . Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
vasek>ty jezdíš dle předpisů?
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
Melloune, moje řeč, zejtra mi to snad dojde...jinak origo předek má 15 zubů
to mám přesně v plánu...jinak dneska nainstalován kryt airboxu DNA!Jen musím nechat vyřezat ten bazmek co je kolem něj...
budu dávat 14...uvidíme třeba je to blbost, to kolečko stojí 350 kč nebo tak něco
o.k.chceš jestě ty rozměry těch vložek? musím na to juknout...
Dělali jste někdo ty vložky do vidlic? Taky si je chci nechat udělat a proto bych potřeboval znát ten vnitřní průměr vidlice abych to nemusel zvlášť rozdělávat. Nevíte někdo?
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
melloun to má myslím, kontaktuj ho, ale prej nic nepoznal
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
d= 22mmtotr píše:Dělali jste někdo ty vložky do vidlic? Taky si je chci nechat udělat a proto bych potřeboval znát ten vnitřní průměr vidlice abych to nemusel zvlášť rozdělávat. Nevíte někdo?
D= 38mm
totr> klidně ti je věnuju, sem to vyzkoušel a hned sem to zase vyndal vůůbec se mi to nezamlouvalo
kenyo> jak nezamlouvalo? co to delalo, ze se ti to nelibilo?
Ja jak mam pritvrzenou pruzinu vzadu, tak by to vepredu sneslo taky trochu... A prave sem o tech podlozkach uvazoval a zatim sem slysel jenom chvalu, tak me moc zajima, kdyz ty rikas tohle
Ja jak mam pritvrzenou pruzinu vzadu, tak by to vepredu sneslo taky trochu... A prave sem o tech podlozkach uvazoval a zatim sem slysel jenom chvalu, tak me moc zajima, kdyz ty rikas tohle
To budu rád. Myslíš, že by to šlo poštou?kenyo píše:totr> klidně ti je věnuju, sem to vyzkoušel a hned sem to zase vyndal vůůbec se mi to nezamlouvalo
all> když sem skládal nový tlumiče tak sem je tam hned dal.. podložil sem myslím o 5 mm, teď přesně nevím, kamarád mechanik mě hned říkalď to nedělám, já neposlech, sevezl se na tom a hend to vyndaval Vysvětloval mi to že jde o to že jedna věc je tvrdší pružina a druhá je tužší tlumič. Tvrdší pružina = menší potápění ale hroší kopírování nerovností a prostě pořád to hopsalo a bylo to prostě tvrdé proti klidnému houpavému originálu. Tužší tlumič /nechá se dosáhnout udajně hustším tlum. olejem/ = stejné potápění ale pomalejší tužší rakce.. tzn houpe se to ale pomaleji.
Tak nevím jestli se mi povedlo prodat co sem nakoupil, ale mě osobně to nevyhovovalo. Pravda je že při brždění menší potopení, v zatáčce to ne bylo tak houbavé .. lepší pocit.. ALE při jízdě po typické rozbité okresce sem trpěl .. takže nic pro mě
Totr> kouknu po tom , měl sem to vytočené z hliníku, někam sem to zahodil.. a měl sem dvě tloušťky, klidně ti to pošlu pokud se mi to podaří najít.. když si vzpomenu tak zítra pohledám.
Tak nevím jestli se mi povedlo prodat co sem nakoupil, ale mě osobně to nevyhovovalo. Pravda je že při brždění menší potopení, v zatáčce to ne bylo tak houbavé .. lepší pocit.. ALE při jízdě po typické rozbité okresce sem trpěl .. takže nic pro mě
Totr> kouknu po tom , měl sem to vytočené z hliníku, někam sem to zahodil.. a měl sem dvě tloušťky, klidně ti to pošlu pokud se mi to podaří najít.. když si vzpomenu tak zítra pohledám.
taky si myslím že vyřešit práci podvozku pouhou podložkou asi nebude to pravé,to je docela alchymie,ta podložka možná něčemu pomůže ale zas na druhou stranu něčemu hodně uškodí.Snad znáte ty věčné problémy záv. týmů:špatně naladěný podvozek,že by netrefili tloušťku podložky
tatar> tak tak .. že by to bylo o desetinách mm .. Valentino asi pozná kolik desetin mu přidali mekánici