Asi nic dodávat nebudu....
Recenze na XTX
Přejít na web motopripravky.cz
- Radek
- Administrátor
- Napiš "660" bez uvozovek: 505
- Kontaktovat uživatele:
Sdělení od administrátora
Zdar,
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr 43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
vím, že to je trochu mimo téma, ale hosting je třeba z něčeho platit
Návštěvníci fóra XT660 mohou použít slevový kód 54115079 na 5 % z ceny dolů.
Přejít na web motopripravky.cz
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Recenze na XTX
ježiš to psal celou dobu nějakej čůrák
ani natom nejel, zezačátku píše o Rku, a přitom ho nabízí Xkem, obrázky obou dvou
no a kam koukal naty ceny kokot ?
do zahraničí na nějaký skládačky né
blbec, kurva ten my zvednul mandle píčus
Ondřej Koníček is dead 
...:XT66oX SuperMotard:...lite.rajce.net......Moje XtXko
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Několik povedených větiček
- zátah je v celém spektru otáček nevýrazný
- Převodovka nepatří zrovna k nejpřenějším.
- Brzdy celkem vadnou a špatně se dávkují
- pozice za řídítky je velmi špatná a už po pár kilometrech vás bude bolet úplně všechno
- Ceny ojetých modelů se pohybují v rozmezí 50 až 75 tisíc kč.
- Navíc je jeho cena proti konkurenci vysoká, takže je lepší koupit si ji přímo z bazaru.
týýý woe na čem to jezdil
a tohle "Ceny ojetých modelů se pohybují v rozmezí 50 až 75 tisíc kč" to mě dostalo maximálně... asi si příště nechám sehnat motorku od toho pána když má takovídle kontakty

Tak podle té recenze mi Yamaha dala asi nějakou jinou motorku než popisuje ten.............. 
Nemyslim si,ze na nej vobec jazdil
P.S. Ondreji, bud rad, ze si tam na seba nedal kontakt!
Ondřej Koníček

- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
totr
tak to to potom všechno vysvětluje... 
totr> nevystihnul bych ho lip, KOKOT
esi to mel puceny na hodinu, tak to je moc 
Zatah je fakt slabej, co si budem povidat. Navic pouzitelny otacky jsou jen v "hornim stredu".Radek píše:Několik povedených větiček![]()
- zátah je v celém spektru otáček nevýrazný
- Převodovka nepatří zrovna k nejpřenějším.
- Brzdy celkem vadnou a špatně se dávkují
- pozice za řídítky je velmi špatná a už po pár kilometrech vás bude bolet úplně všechno
- Ceny ojetých modelů se pohybují v rozmezí 50 až 75 tisíc kč.
- Navíc je jeho cena proti konkurenci vysoká, takže je lepší koupit si ji přímo z bazaru.
Prevodovka se mi zda normalni. Pokud nekdo slape na radicku jak do hovna, tak se nemuze divit.
Brzdy opravdu vadnou, alespon u me jo.
Posaz mi prijde normalni, jen to sedlo by mohlo vepredu byt sirsi. Nemam rad tanga.
Ceny nebudu komentovat...
V porovnani s konkurenci (FMX a Strada) je XT jasnej vitez. Za rozumny penize dostane clovek motorku na kazdy den a Xko je navic jeste pekny.
TTrs - aby ti tady za chvíli někdo nenapsal jestli není náhodou Ondřej Koníček tvůj kamarád
Jinak k těm cenám. Našel jsem doma starší motocykl z roku 2004 a tam je zrovna XT660X/R představované. Na konci článku je udaná cena u Rka 209 883,- Kč a Xko 229 206,- to nasere ty co ho za ty prachy koupily a ono dnes nové se dá sehnat za 150 000,- Ale díky bohu a posilující koruně že ty ceny jsou tak dole. Zase o to levněji pořídíte dalši motorku, tak to neberte tragicky. Já na jetém Firebadu po 5ti letech tratil přez 100 000,- když připočtu new motor za 1000€ kvůli prasklé ojnici
Jinak k těm cenám. Našel jsem doma starší motocykl z roku 2004 a tam je zrovna XT660X/R představované. Na konci článku je udaná cena u Rka 209 883,- Kč a Xko 229 206,- to nasere ty co ho za ty prachy koupily a ono dnes nové se dá sehnat za 150 000,- Ale díky bohu a posilující koruně že ty ceny jsou tak dole. Zase o to levněji pořídíte dalši motorku, tak to neberte tragicky. Já na jetém Firebadu po 5ti letech tratil přez 100 000,- když připočtu new motor za 1000€ kvůli prasklé ojnici
TTrs-> s tou poslední větou plně souhlasím - je potřeba srovnávat s konkurenčními stroji. Jinak nemá smysl něco hodnotit.
totr> opravdu souhlasíš s poslední větoutotr píše:TTrs-> s tou poslední větou plně souhlasím - je potřeba srovnávat s konkurenčními stroji. Jinak nemá smysl něco hodnotit.
a vůbec Koníček má pravdu,xtčko do terénu se moc nehodí,na silnici moc nejede,proč to vůbec vyrobili 
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
aby si ho koupili takový joudové, jako vy 
LiTe> chtěls napsat MY ne snad

těm uplně posledním čtyřem slovům nerozumím a nesnaž se mi jejich význam nějak objasňovattatar píše:totr> opravdu souhlasíš s poslední větoutotr píše:TTrs-> s tou poslední větou plně souhlasím - je potřeba srovnávat s konkurenčními stroji. Jinak nemá smysl něco hodnotit.začínáš se mi líbit chlape ,(teda tvoje názory)
- LiTe
- Kontaktovat uživatele:
tatar>eeeemmmmm NE !
totr> tatar po tobě jede, už je to tak
totr> tatar po tobě jede, už je to tak
- Radek
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
On ten ondřej koníček testoval asi velký kulový
a vsadil bych se, že tu motorku ani neviděl
Jen se podívejte kolik je tam (za posledních pár měsíců) nových recenzí s jeho jménem (také v katalogu automobilu "vyzkoušel" hromadu aut
Jen se podívejte kolik je tam (za posledních pár měsíců) nových recenzí s jeho jménem (také v katalogu automobilu "vyzkoušel" hromadu aut
Zřejmě dobrej oddíl