tam zespoda navrtej dííírky at to zase vytejkáRadek píše:Ninjaman> helé já nejsem zase takový prase. Občas to i umeju normálně hadicí, houbou, šamponkém a tak...
Tak přinejhoršim do toho trochu natače a trochu to přirezne

tam zespoda navrtej dííírky at to zase vytejkáRadek píše:Ninjaman> helé já nejsem zase takový prase. Občas to i umeju normálně hadicí, houbou, šamponkém a tak...
že já blbec to myl.. Teď mi nechce nastartovatRadek píše:Ninjaman> helé já nejsem zase takový prase. Občas to i umeju normálně hadicí, houbou, šamponkém a tak...
Garáž mám pronajatou, trámy nikde jen tak nevemu, stejně něco musím koupit - nechci nic hořlavého, chci to pěkný a stabilníDejf píše:Ja to podlozil tramama - ty svody to bez problemu vydrzej, toho se neboj. Jen se to pak nesmi startovat, potom to voni jak na pile
Ve fitku jsem si jendou načal záda ... skoro měsíc jsem se málem po**** nechci to už zažít ;o) .... takže možná bych s tím nějak nakonec hnul, ale asi bych si něco udělal, žádný rambo nejsem ;o), takže volím jednoduchou cestuDejf píše:Tak to urcite, jednodusi to je. Jen se mi to nechtelo za ty penize kupovat. Zvednout to je fuska - zada me boleli jeste druhy den
BOB píše:Nazdarek,
vzhledem k tomu, ze naslapny sotjan se mi zda nejlepsi ale zvedat moto za svody mi prijde prasarna (zdejsi zastanci prominou), vyrobil jsem drobne vylepseni. Je to vic vhodne pro Xkare, bahnakum by se na to asi motal bordel. Snizi to svetlou vysku motorky o 2 - 3 mm, coz neni zadna hruza, ale pri zvednuti moto nelezi na svodech. Vaha kusu je 402g, coz je vicemene zanedbatelne, prihledneme - li k tomu, ze kus se nachazi pod tezistem. Material dural, povrchovka komaxit. Nikomu to nevnucuju jen davam k dobru dalsi alternativu jak pohodlne zvednout moto. Naslapny stojan mam tento: http://eshop.motoservis-travnicek.cz/st ... o-440.html
Evidentne jsem zustal nepochopen...hlavnim cilem takoveho mezikusu je to aby se moto nejen za svody nezvedalo, ale take na nich nelezelo. Svody prece jen nejsou konstruovany na to aby na nich lezelo cca 170 kg a navic, kdyz budu chtit namazat retez ptoe, co se z nekama vtatim, nelezi moto na horkych svodech a ty nepali gumu co je na stojanu apod. Ale jak rikam, nikomu to nevnucuju.suli20 píše:naco tolko zlozitosti? ved tu motorku jednoducho dvihnem za drzaky spolujazdca a podkopnem pod nu stojan a uz len prevazim na stojane do vhodnej polohy. s tatkovo Hondou VTX 1300 uz je trochu roboty vazi sama o sebe 305kg k tomu komplet padacie ramy a brasne, cize nieco pod 350kg
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů