a proto všem Vám musím poděkovat že jste tam trpěli to moje oranžové šídlo a nevyšplouchli (nevyškrtli) mě ze seznamu,

tož estli jí nechceš tak mě ta cena teda uplně vyhovuje, hod mi č.ú. a já ti pošlu aspon to kilo na poštu a nebo u mě máš nějakého toho panáka či pivko pokud se mi konečeně .. pevně doufámtotr píše:Kenyo->Dostal jsem ho od Tatara za 0,-Kč, tak jestli Ti taková cena vyhovuje, tak se určitě domluvíme
ja to prasknu, byl to vasektatar píše:tak jste mi tu nechali takovej památeční dloubanec,je na tom mostě u brodu ,aspoň vždycky když budu projíždět si na Vás vzpomenu
,ale už si zaboha nemůžu vzpomenout kdo to s tím XTéčkem polehával
![]()
![]()
ale na Liteho skýbu to nemá
Kolečko je na poště. Číslo účtu Ti nepošlu, ještě bys mi ho vytunelovalkenyo píše:tož estli jí nechceš tak mě ta cena teda uplně vyhovuje, hod mi č.ú. a já ti pošlu aspon to kilo na poštu a nebo u mě máš nějakého toho panáka či pivko pokud se mi konečeně .. pevně doufámtotr píše:Kenyo->Dostal jsem ho od Tatara za 0,-Kč, tak jestli Ti taková cena vyhovuje, tak se určitě domluvíme.. povede dorazit na záříoví (doufám) srazík (jestli bude a jeslti budeš ty)
Tak mě napadá už tu dlužím nějaké to pivo Liťákovi, něco Radkovi ted případně i tobě to abych ssebou vzal nějakej ten cool keg![]()
![]()
já mám jednu novou 14 k máníkrejča píše:Ahoj klucí.nebyla by někde ještě nějaká pohozená 16ctka a 14ctka kolečko?chtěl bych to taky zkusit jak se to chová
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů