přece že se sešla skvělá parta lidiček

a proto všem Vám musím poděkovat že jste tam trpěli to moje oranžové šídlo a nevyšplouchli (nevyškrtli) mě ze seznamu,

a jak hezky napsala Dani ,,motorky se měněj,kamarádi zůstanou" díky Dani

. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího.
. Rád bych vám představil web motopripravky.cz, kde najdete naše moto nářadí vlastní výroby. Vyrábíme např. vyvažovačky kol, zouvačky, narážeče gufer předních vidlic (XT660 má rozměr  43 mm), klíče na zadní tlumiče a spoustu dalšího. 
  je videt, ze srazy uz nedelame jen kvuli motorkam, ale kvuli lidem, vzdycky se sejde dobra parta lidi a uzijem hodne srandy
 je videt, ze srazy uz nedelame jen kvuli motorkam, ale kvuli lidem, vzdycky se sejde dobra parta lidi a uzijem hodne srandy   a kdo nejezdi, nevi o cem mluvim
 a kdo nejezdi, nevi o cem mluvim   

ale zase hřeje pod srdcem pomoc bližním
  ale zase hřeje pod srdcem pomoc bližním   

za organizaci srazu -bylo to bezva !!!
 za organizaci srazu -bylo to bezva !!! 

zbylé tři šestnáctky jsem tam tuším rozdal grátis ,asi z té radosti že jsme se zas sešli,
 zbylé tři šestnáctky jsem tam tuším rozdal grátis ,asi z té radosti že jsme se zas sešli,  tak sorry už nic nemám
 tak sorry už nic nemám 

pokud si to Draug zase nerozmysli
  pokud si to Draug zase nerozmysli   

jedno 16z kolečko jsem dostal i já, tak jestli ho chceš, napiš mi adresu.
 jedno 16z kolečko jsem dostal i já, tak jestli ho chceš, napiš mi adresu. 

tož estli jí nechceš tak mě ta cena teda uplně vyhovuje, hod mi č.ú. a já ti pošlu aspon to kilo na poštu a nebo u mě máš nějakého toho panáka či pivko pokud se mi konečeně .. pevně doufámtotr píše:Kenyo->Dostal jsem ho od Tatara za 0,-Kč, tak jestli Ti taková cena vyhovuje, tak se určitě domluvíme
 .. povede dorazit na záříoví (doufám) srazík (jestli bude a jeslti budeš ty)
 .. povede dorazit na záříoví (doufám) srazík (jestli bude a jeslti budeš ty) 

,je na tom mostě u brodu ,aspoň vždycky když budu projíždět si na Vás vzpomenu
 ,je na tom mostě u brodu ,aspoň vždycky když budu projíždět si na Vás vzpomenu  ,ale už si zaboha nemůžu vzpomenout kdo to s tím XTéčkem polehával
 ,ale už si zaboha nemůžu vzpomenout kdo to s tím XTéčkem polehával   

ale na Liteho skýbu to nemá
ja to prasknu, byl to vasektatar píše:tak jste mi tu nechali takovej památeční dloubanec,je na tom mostě u brodu ,aspoň vždycky když budu projíždět si na Vás vzpomenu
,ale už si zaboha nemůžu vzpomenout kdo to s tím XTéčkem polehával

[/quote]
[/quote] Jinak Vašku, to  na tý diskotéce byly 12-13ky
  Jinak Vašku, to  na tý diskotéce byly 12-13ky  

. Až na pani vedoucí z kempu
 . Až na pani vedoucí z kempu 
 hodná paní
 hodná paní 
Kolečko je na poště. Číslo účtu Ti nepošlu, ještě bys mi ho vytunelovalkenyo píše:tož estli jí nechceš tak mě ta cena teda uplně vyhovuje, hod mi č.ú. a já ti pošlu aspon to kilo na poštu a nebo u mě máš nějakého toho panáka či pivko pokud se mi konečeně .. pevně doufámtotr píše:Kenyo->Dostal jsem ho od Tatara za 0,-Kč, tak jestli Ti taková cena vyhovuje, tak se určitě domluvíme.. povede dorazit na záříoví (doufám) srazík (jestli bude a jeslti budeš ty)
Tak mě napadá už tu dlužím nějaké to pivo Liťákovi, něco Radkovi ted případně i tobě to abych ssebou vzal nějakej ten cool keg

Koupíš mi pivo a tatarovi dvě a bude to srovnané
  Koupíš mi pivo a tatarovi dvě a bude to srovnané 

já mám jednu novou 14 k máníkrejča píše:Ahoj klucí.nebyla by někde ještě nějaká pohozená 16ctka a 14ctka kolečko?chtěl bych to taky zkusit jak se to chová

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 hostů